Rodajcnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Zo maak jij je eigen Roda JC Mancave

De mancave is tegenwoordig een bekend begrip. Deze plek waar jij je als man kan terugtrekken zonder enig gezeur, is voor iedere man een droom. Al helemaal als deze in het thema van jouw favoriete voetbalclub is ingericht. Wil jij de Limburgse clubsferen van Roda JC in jouw mancave laten terugkomen? Lees hier hoe je dit doet!

DE ULTIEME MANCAVE

Als je een mancave in huis wil maken, dan moet je eerst de perfecte ruimte uitzoeken. Kies een kamer in huis die leegstaat. Bijvoorbeeld de garage, de zolder of het tuinhuis. Zorg ervoor dat je goede ventilatie hebt in deze ruimte en richt deze vervolgens helemaal in naar jouw smaak. Een comfortabele zitplek is onmisbaar dus zet hier een lekkere bank, stoel of fauteuil neer. Denk ook aan alle andere essentiële spullen zoals een telefoonoplader, een koelkast gevuld met bier en een salontafel om je voeten op te leggen. Je mancave moet namelijk een fijne plek zijn waar je uren kan spenderen. Als je deze mancave voor een langere tijd wilt houden, kan je het dus maar beter groots aanpakken. Installeer tot slot een tv met goede licht- en geluidsinstallatie, zodat je al je favoriete voetbalwedstrijden van Roda JC kan kijken.

GENOEG VERDUISTERING

Verlichting en raamdecoratie is heel belangrijk voor de inrichting van je mancave. Je wilt natuurlijk niet dat voorbijgangers naar binnen kunnen gluren en zien wat jij aan het doen bent of dat het vervelende zonlicht weerkaatst op je televisiescherm. Het liefste wil je wegduiken in een donker hol en dat kan geregeld worden. Kies voor de gordijnen die weinig, tot geen zonlicht doorlaten. Verduisterende gordijnen zijn perfect voor in een mancave. Deze laten namelijk geen licht door, maar zorgen wel voor wat sfeer in de ruimte. Ook werken houten jaloezieën vaak goed, als je toch graag een combinatie wilt houden tussen wat lichtinval en privacy. Bij jaloezieën bepaal je namelijk zelf de mate van lichtinval en privacy.

CLUBKLEUREN

Roda JC, de club uit Kerkrade, kenmerkt zich door de gele en zwarte kleuren. Breng deze kleuren terug in je mancave, om dat ultieme clubgevoel te ervaren. Ga voor een zwarte basis en geef de ruimte gele accenten, bijvoorbeeld op de muren of in de accessoires. Haal ook wat merchandise in huis om de echte voetbalsfeer in je mancave te krijgen. Dat gele voetbaltenue of die ene gesigneerde voetbal zal prachtig staan in je mancave. Zet de wedstrijd aan, pak er een biertje bij en binnen no time heb je het gevoel alsof je binnen het Parkstad Limburg Stadion zit!

ADO Den Haag nieuws De Graafschap nieuws FC Den Bosch nieuws FC Dordrecht nieuws FC Eindhoven nieuws FC Emmen nieuws FC Groningen nieuws
Helmond Sport nieuws Jong AZ nieuws Jong Ajax nieuws Jong PSV nieuws Jong Utrecht nieuws MVV Maastricht nieuws NAC Breda nieuws
Roda JC Kerkrade nieuws SC Cambuur nieuws TOP Oss nieuws Telstar nieuws VVV-Venlo nieuws Willem II nieuws

Rodajcnieuws.nl

Bezoek Rodajcnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Roda JC Kerkrade van Kerkrade. Blijf op de hoogte van de laatste Roda JC Kerkrade transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Roda JC Kerkrade wedstrijden.

Rodajcnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Rodajcnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Rodajcnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Rodajcnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.